Nieuwbouw werkplaats

Start van de ” Nieuwbouw ” bij Autobedriuw Noardburgum !!

We zijn er al een poosje mee bezig, maar eindelijk is het zover!! Wij gaan starten met de nieuwbouw van een moderne werkplaats welke wordt ingericht voor personen, bedrijfsauto’s, campers en aanhanger onderhoud !!

Wij zijn nu 13 jaar bezig en groeien nog steeds, de werkplaats waar wij nu in zitten is beperkt en wordt te klein, daarom zetten wij de nu de stap om uit te breiden.

De nieuwe werkplaats wordt voorzien van 6 hefbruggen waaronder ook een hefbrug voor aanhangers en caravans

3 weken geleden zijn we gestart met het uitgraven van de fundering dit is gebeurt door Van der Wal Grondverzet en de fundering vloer wordt verzorgt door Bouwbedrijf D.Dijkstra Jistrum/Kootstertille vervolgens zal Handelsonderneming J Dijkstra de staalconstructie plaatsen en L & N montage de kozijnen, Explora werkplaatsequipment zal zorgen dat we moderne hefbruggen tot onze beschikking krijgen.
GBM Doezum zorgt voor 3 grote industriedeuren en de afbouw zal worden gedaan door RaNo Projectafbouw bv , al het installatiewerk wordt verricht door DRS – Installatietechniek, tot slot is ontwerp gemaakt door Betha architecten.

Met z’n allen gaan we ervoor zorgen dat Medio zomer 2020 we van start kunnen gaan in ons nieuwe moderne ingerichte werkplaats !!

Via onze facebookpagina zullen we de ontwikkelingen betreft de nieuwbouw regelmatig bijhouden.