Openingstijden
  • Maandag 08:00 - 17:00*
  • Dinsdag 08:00 - 17:00*
  • Woensdag 08:00 - 17:00*
  • Donderdag 08:00 - 17:00*
  • Vrijdag 08:00 - 17:00*
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

*Tussen 12:30 uur en 13:00 uur zijn wij gesloten.

Onderhoud Hybride/EV

Veel consumenten denken dat onderhoud en reparatie aan elektrische of hybride auto’s alleen door merkdealers uitgevoerd kan worden. Dit is absoluut niet het geval. Ook met uw elektrische auto kunt u nog steeds terecht bij dezelfde vertrouwde universele garage bij u om de hoek. Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om andere kennis dan het onderhoud van een auto met een diesel- of benzinemotor. Maar de monteurs bij alle NexDrive servicepunten zijn hier op voorbereid. Onze monteurs zijn specifiek opgeleid om dit type onderhoud uit te voeren. Ze zijn experts op het gebied van elektrische auto’s van alle merken. Uw elektrische auto wordt volgens fabrieksspecificatie onderhouden en uw auto behoudt daarmee zijn fabrieksgarantie. Wij zijn er dus klaar voor!

Onderhoud aan een elektrische auto, hoe zit dat precies?
De aandrijving van een elektrische auto bestaat uit een elektromotor, een omvormer en een lader. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld motorolie ververst wordt, is dus niet meer nodig. Wel zijn er een aantal andere onderhoudswerkzaamheden die periodiek moeten worden uitgevoerd aan een elektrische auto. Op de pagina achter onderstaande link vertellen we u hier meer over.

Tips & trics voor rijders van elektrische auto’s
Elektrisch rijden ís de toekomst. Toch kan het nogal onwennig zijn om uw eerste elektrische te rijden. Speciaal hiervoor delen we handige tips & trics voor rijders van elektrische auto’s. Bijvoorbeeld hoe u de batterij van uw EV in topconditie kunt houden. Benieuwd?